Actual

Mai mulți constănțeni, fără apă caldă și căldură. Vezi zonele afectate

mart. 21, 2018 Mihaela Tîrpan

Primăria municipiului Constanța a publicat raport zilnic privind întreruperile furnizării de energie termică pentru apă caldă de consum și/sau încălzire în data de 21.03.2018.

Astfel, conform documentului, sunt afectați de lucrările efectuate de RADET constănțenii racordați la sistemul de incălzire din următoarele zone:

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/anunturi/de-interes/interventii-radet/21-03-2018-2.pdf?sfvrsn=2

Totodată, sunt efectuate lucrări de reabilitare rețele termice RADET Constanța în domeniul public, 21.03.2018, la următoarele puncte:

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/anunturi/de-interes/interventii-radet/21-03-2018.pdf?sfvrsn=2

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!