Conecteaza-te cu noi

Actual

Mâine va fi un nou protest al Asociației Elevilor la ședința Consilului Județean Constanța

Published

on

Pe data de 10 ianuarie, Asociația Elevilor din Constanța a inițiat organizarea a trei zile de proteste pentru a determina conducerea Consiliului Județean să acorde reduceri de 50% pentru elevi și studenți la transportul județean.

Zeci de elevi s-au înarmat cu pancarte, pe care se putea citi: ”Cunoaștem drepturile și luptăm pentru ele”, ”Elevii cer transport județean redus cu 50%”, ”Legea poa’ să zică, CJC-ul nu aplică” etc.

Ei au spus că președintele CJC, Horia Țuțuianu, fuge de elevii constănțeni: ”Să plece de tot, dacă nu vrea să respecte legea”, au precizat elevii.

Contactat de ziarul Ordinea.ro, președintele CJC, Horia Țuțuianu declara că protestul este ilegal și și-a manifestat opinia că elevii sunt manipulați politic.

A doua zi, respectiv pe 11 ianuarie, președintele CJC, Marius-Horia Țuțuianu le promitea că problema reducerilor elevilor la transportul județean va fi soluționată cât de repede se poate, prin intermediul unui grup de lucru.

În cursul acestei dimineți, am primit un comunicat de presă din partea Asociației Elevilor Constanța. Iată ce declară Biroul de presă al AEC: ”Din păcate, acestea au fost doar tentative de tergiversare și, implicit, minciuni, fapt dovedit de decursul primei ședințe a grupului de lucru, în care reprezentanții autorității locale menționat că nu pot respecta legea din lipsă de fonduri.

Astfel, miercuri, 30 ianuarie, începând cu ora 12:30 Asociația Elevilor din Constanța nu numai că va fi prezentă la ședința de Consiliu Județean convocată, dar va organiza și un protest cu scopul de a determina consilierii județeni să ia responsabilitatea în mâinile lor, dată fiind ignoranța conducătorului instituției.”, a precizat Biroul de presă AEC.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions