Connect with us

Actual

Mâine, vreme deosebit de caldă în Dobrogea. Ce temperaturi anunță meteorologii

Published

on

mamaia

Astăzi vremea va fi caldă. Potrivit specialiștilor Centrului Meteorologic Dobrogea, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, cu rafale în general de 45 – 55 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între 2 și 6 grade.

Mâine, valorile termice vor crește din nou, astfel că vremea va deveni deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare ziua (rafale în general de 45 – 55 km/h), apoi va scădea în intensitate. Temperaturile maxime se vor situa între 13 și 17 grade, iar cele minime între 3 și 6 grade.

Miercuri, vremea se va răci ușor față de intervalul precedent, dar se va menține caldă pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la coastă. Temperaturile maxime se vor situa între 9 și 13 grade, iar cele minime între 2 și 6 grade.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!