Connect with us

Actual

Mamă și fiică găsite moarte în propria gospodărie. E posibil ca cele două să fi fost ucise pentru bani

Published

on

În cursul acestei dimineți, într-o localitate din județul Botoșani au fost descoperite două femeie moarte în propria lor gospodărie. Potrivit ziarului Monitorul de Botoșani este vorba despre o mamă – în vârstă de 82 de ani – și fiica acesteia, care avea 54 de ani. Ambele prezentau urme de violență.

Din primele informații, descoperirea a fost făcută în satul Poiana, comuna Cristineşti, de către unul dintre vecini, care a observat trupul neînsuflețit al uneia dintre ele, zăcând în curtea casei. Acesta a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor.

În scurt timp la faţa locului au ajuns echipaje de ambulanţă şi poliţie. Oamenii legii au descoperit şi trupul neînsuflețit al fiicei bătrânei, în vârstă de 54 de ani, moartă în aceleași condiții. “La fața locului s-a deplasat un echipaj cu asistent de la Substația Dorohoi. Din păcate, însă, leziunile suferite de cele două femei erau incompatibile cu viața.”, a precizat medicul primar Nicușor Curteanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), citat de jurnaliștii ziarului Monitorul de Botoșani.

La fața locului a ajuns și un procuror, mai multe echipe de criminaliști, precum și polițiști de la investigații criminale. “Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că este vorba despre două femei, de 54 și 82 de ani, care au fost găsite decedate la domiciliul lor, prezentând semne de violență pe corp. Au fost demarate cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul celor două persoane.”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoșani.

În prezent oamenii legii încearcă să găsească autorul sau autorii faptelor.

Vecinii celor două femei spun că una dintre acestea suferea de un handicap locomotor permanent în urma căruia primea o pensie. Oamenii spun că este posibil ca cele două femei să fi fost ucise pentru bani.

Sursa: Monitorul de Botoșani

Comments

comments