Connect with us

Actual

Mamă și fiică găsite moarte în propria gospodărie. E posibil ca cele două să fi fost ucise pentru bani

Published

on

În cursul acestei dimineți, într-o localitate din județul Botoșani au fost descoperite două femeie moarte în propria lor gospodărie. Potrivit ziarului Monitorul de Botoșani este vorba despre o mamă – în vârstă de 82 de ani – și fiica acesteia, care avea 54 de ani. Ambele prezentau urme de violență.

Din primele informații, descoperirea a fost făcută în satul Poiana, comuna Cristineşti, de către unul dintre vecini, care a observat trupul neînsuflețit al uneia dintre ele, zăcând în curtea casei. Acesta a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor.

În scurt timp la faţa locului au ajuns echipaje de ambulanţă şi poliţie. Oamenii legii au descoperit şi trupul neînsuflețit al fiicei bătrânei, în vârstă de 54 de ani, moartă în aceleași condiții. “La fața locului s-a deplasat un echipaj cu asistent de la Substația Dorohoi. Din păcate, însă, leziunile suferite de cele două femei erau incompatibile cu viața.”, a precizat medicul primar Nicușor Curteanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), citat de jurnaliștii ziarului Monitorul de Botoșani.

La fața locului a ajuns și un procuror, mai multe echipe de criminaliști, precum și polițiști de la investigații criminale. “Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că este vorba despre două femei, de 54 și 82 de ani, care au fost găsite decedate la domiciliul lor, prezentând semne de violență pe corp. Au fost demarate cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul celor două persoane.”, a precizat agent principal Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoșani.

Advertisement

În prezent oamenii legii încearcă să găsească autorul sau autorii faptelor.

Vecinii celor două femei spun că una dintre acestea suferea de un handicap locomotor permanent în urma căruia primea o pensie. Oamenii spun că este posibil ca cele două femei să fi fost ucise pentru bani.

Sursa: Monitorul de Botoșani

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement