Conecteaza-te cu noi

Actual

Mănânci la terasa Carlos din Eforie Sud? Vezi mizeria pe care au găsit-o inspectorii OPC în bucătărie (VIDEO)

Published

on

Inspectorii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța continu în aceste zile controalele la unitățile de alimentație publică de pe litoral. Astăzi, inspectorul șef din cadrul OPC Constanța, Horia Constantinescu, a anunțat că a fost verificată activitatea desfășurată la terasa Carlos din stațiunea Eforie Sud.

Inspectorii OPC au amendat patronii Terasei Carlos cu suma de 25.000 de lei și au fost oprite de la consum aproximativ 40 de kilograme de carne și pește. De asemenea, OPC a aplcat și măsura oprii temporare de la prestarea de servicii.

Iată ce au găsit inspectorii OPC aici:

Advertisement

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions