Actual

Mangalia. Polaris M Holding împrăștie material antiderapant pe străzi. Se acționează și pe trotuare cu utilaje de mici dimensiuni dotate cu lame

feb. 26, 2018 Mihaela Tîrpan

Vremea rea a pus stăpânire pe județul Constanța. În municipiul reședință de județ, dar și în localitățile din județ, echipele de intervenție intervin și împrăștie material antideparant pentru a nu pune probleme în trafic. Șeful punctului de lucru al Polaris M Holding Mangalia, Florin Jianu, informează că se acționează cu material antiderapant pe străzi și cu utilaje de mici dimensiuni dotate cu lame pe trotuare.

“In Mangalia, pentru degajarea zapezii si combaterea poleiului, Polaris actioneaza cu 3 imprastietoare de material antiderapant dotate si cu lame, 6 autocompactoare cu lame si 2 buldoexcavatoare (zona dobrogea 2 si zona IAS-Zootehnie). Pe trotuare s-a intervenit cu echipe de oameni dotati cu lopeti si sare, dar si 2 utilitare mici cu lame. Din pacate, rezultatele nu se vad asa cum ne-am dori, pentru ca viscolul troieneste cu rapiditate zapada, acolo unde noi doar ce am actionat”, informează Florin Jianu.

Comments

comments