Connect with us

Politica

Marcel Ciolacu anunță MOȚIUNE la adresa lui Cristian Ghinea: Un ministru cu potențial infracțional

Published

on

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunțat că depune moțiune la adresa ministrului Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, după ce a analizat PNRR și a constatat practici posibil ilegale.

“Eu aștept ca domnul Cîțu să ne arate și nouă un centru de vaccinare făcut de guvernul României, altele decât cele făcute de primării. Domnul Ghinea ne-a deranjat programul cu moțiunea de cenzură. O să depunem moținune la adresa lui mai întâi și apoi moțiune de cenzură. Asta după ce am analizat PNRR și am văzut cum se încalcă legea grosolan, prin conflict de interese în care companii fac programele naționale ale guvernului. Este inacceptabil așa ceva, și cineva trebuie să răspundă. Dacă cei de la UDMR și de la PNL doresc să susțină un ministru cu potențial infracțional îi invit să facă acest lucru la moțiune”, a declarat Ciolacu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!