Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Marcel Ciolacu le cere șefilor din administrația locală să aibă răbdare: Lăsați-ne să avem execuția bugetară

Published

on

marcel ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a ținut un discurs la sesiunea ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România, unde a cerut insistent răbdare

„România a reusțit să aibă una din cele mai mari creșteri economice din Europa. România a reușit să se țină de cuvânt cu tot ceea ce a discutat și a promis Comisiei Europene. Vă spun cu sinceritate că nu ne-a impus absolut nimic Comisia Europeană. Nu are rost să vă povestesc acum care este vinovatul, cum de s-a ajuns să avem acest deficit financiar, când ar fi trebuit luate anumite decizii. Cred că dvs. așteptați de la noi să ne asumăm lucruri, să nu blocăm lucruri și să găsim soluții. Eu vă rog frumos să ne lăsați să avem execuția bugetară pe primul trimestru. Până atunci stăm aplicat de vorbă cu dvs. să găsim variantele cele mai bune pentru România și să aveți încredere că tot ceea ce am promis vom face”, a declarat ptemierul la sesiunea ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România.

La acest eveniment participă primari din peste 350 de comune membre ale ACoR, demnitari de rang înalt din România şi reprezentanţi ai asociaţiilor autorităţilor locale din alte ţări, precum Republica Moldova, Republica Franceză, Regatul Belgiei, Republica Federală Germania şi Republica Polonă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions