Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Marian Crușoveanu, deputat PNL: Adio copiilor inutile și statului inutil la cozi. Fără dosar cu șină!

Published

on

fara dosar cu sina Marian Crusoveanu

În plenul Camerei Deputaților, am adoptat proiectul de lege prin care dosarul cu șină devine istorie. După promulgarea legii, românii nu vor mai trebui să se prezinte în fața ghișeelor din instituțiile publice cu celebrul dosar cu șină, plin de copii xerox ale actelor.

De reținut este că, prin adoptarea în Camera Deputaților a proiectului legislativ, este eliminată obligativitatea cetățenilor de a mai aduce copii xerox ale actelor emise de instituții ale statului român. În plus, toate instituțiile publice sunt obligate să pună la dispoziția cetățenilor, în mod gratuit, în format atât fizic, cât și electronic, modele de formulare pentru serviciile pe care le furnizează cetățenilor. Avantajul principal al acestei legi îl reprezintă serviciile publice rapide, ușor de realizat și fără costuri suplimentare din partea oamenilor. De altfel, prin adoptarea acestei legi, se încheie o epocă, în timp ce relația dintre instituțiile publice ale statului și cetățeni va fi simplificată. Adio copiilor inutile și statului inutil la cozi! Simbolic, prin votul majoritar din plen, am dărâmat o barieră care, ani de zile, a fost un chin atunci când am avut de a face cu statul”, a transmis deputatul PNL, Marian Crușoveanu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions