Connect with us

Politica

Marian Crușoveanu, deputat PNL, la începutul sesiunii parlamentare: Voi urmări îndeaproape temele de interes pentru județul Constanța

Published

on

Marian Crusoveanu Bogdan Hutuca

Am participat la ședința grupului parlamentar #PNL din cadrul Camerei Deputaților. La întâlnirea de astăzi, am stabilit o serie de chestiuni organizatorice, precum și principalele proiecte legislative pe care urmează să le supun atenției plenului, anunță deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu.

Urmează o sesiune parlamentară încărcată, însă, cu toate acestea, voi urmări îndeaproape temele care vor fi de interes pentru județul Constanța și voi fi aproape de alegătorii care ne-au acordat încrederea de a-i reprezenta în Parlamentul României. Voi continua să vă țin la curent cu subiectele de interes, ca și până acum”, scrie deputatul PNL.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!