Conecteaza-te cu noi

Politica

Marian Crușoveanu, deputat PNL: Ne-am ținut promisiunea, Legea pensiilor a fost votată

Published

on

Marian Crusoveanu pensii

Proiectul de lege pentru creșterea pensiilor românilor a fost votat de Camera Deputaților.

“PNL și-a ținut promisiunea și a susținut, prin vot, acest demers legislativ. Seniorii României merită să aibă un trai mai bun și mai ales respect după o viață de muncă. În ultimii 4 ani, PNL a majorat punctul de pensie de trei ori – de la 1265 lei la 1785 lei. În același timp, PNL ține la următorul principiu: majorarea pensiilor trebuie să fie una sustenabilă. Acest lucru înseamnă să avem finanțare pentru creșterea pensiilor, nu doar în 2024, dar și în anii următori. Legea adoptată se susține pe 4 principii, cu scopul de a elimina inechitățile din sistem, prin recalcularea și aplicarea unor criterii unitare bazate: contributivitate, stabilitate, solidaritate și egalitate”, scrie deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu pe pagina sa de Facebook.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions