Conecteaza-te cu noi

Politica

Marian Crușoveanu, deputat PNL: Palatul Reginei Maria va ajunge la Ministerul Culturii, care are fondurile necesare reabilitării

Published

on

Palatul Reginei Maria din Mamaia este în atenția Guvernului României. Anunțl este unul oficial și a fost făcut public de parlamentarul PNL Marian Crușoveanu.

„Mă bucur că insistențele noastre, ale celor din PNL Constanța, privind bijuteria din Mamaia, prin adrese și interpelări, prin întâlniri la nivelul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, au dat roade.”, a scris deputatul constănțean pe contul său de Facebook.

Astfel, conform anunțului, din momentul în care această clădire de patrimoniu a revenit statului, liberalul a demarat, alături de colegii din PNL Constanța, o serie de demersuri la nivelul Guvernului, pentru a o pune în atenție, în vederea găsirii unei soluții de finanțare pentru reabilitare și redare circuitului turistic.

„Este un obiectiv care merită toată atenția și mă bucur că astăzi, în vizita de lucru, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin Daniel Cadariu, a făcut anunțul privind grăbirea predării acestui obiectiv de patrimoniu Ministerului Culturii, care are fondurile necesare pentru a demara lucrările. Voi urmări procesul referitor la demersurile de predare și reabilitare a castelului regal din Mamaia, astfel încât fiecare dintre dumneavoastră să știe în ce stadiu se află. Pe lângă Cazinoul din Constanța, pe care urmează să îl vedem în curând strălucind pe faleza orașului nostru, am încredere că deschiderea la nivel guvernamental va face posibilă găsirea soluției pentru salvarea Palatului Reginei”, mai scris parlamentarul PNL de Constanța.

Marian Crușoveanu, alături de colegii din PNL, l-a însoțit pe ministrul turismului la toate ședințele de lucru cuprinse pe agenda sa, vineri, în județul Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions