Connect with us

Politica

Mariana Gâju prezintă picturile lui Fuego în cadrul Școlii de vară a femeilor din PSD

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Organizaţia Judeţeană de Femei a Partidului Social Democrat Constanţa, reprezentată legal prin persoana preşedintelui, ec. Mariana Gâju, vă face cunoscut faptul că în perioada 24-27 august 2017, în staţiunea Mamaia–Pavilionul Expozitional, se vor desfăşura lucrările Şcolii Politice de Vară a Organizaţiei Femeilor Social
Democrate din România, precizează Biroul de presă al PSD Constanța prin intermediul unui comunicat remis redacției.
In cadrul acestei întâlniri se vor dezbate următoarele teme:
– Procesul legislativ in actuala guvernare, prezinta domnul Florin Iordache, vicepresedinte Camera Deputatilor;
– ’’ Unitate in diversitate”, prezinta doamna Viorica Dancila, presedinte OFSD.
– ’’ Femei in politica vis a vis femei in presa”.
– ’’ Solidaritatea intre femei”.
– Obiectivele si actiunile pentru perioada urmatoare.
Prezenţi la lucrări vor fi: domnul Liviu DRAGNEA – preşedinte PSD, doamna Viorica DANCILA – europarlamentar, presedinte OFSD, domnul Felix Stroe – presedinte PSD Constanta, domnul Florin IORDACHE – vice presedintele Camerei Deputatilor, doamna Rovana Plumb – ministru, Ministerul Fondurilor Europene, doamna Ecaterina Andronescu – senator PSD, domnul Marian Neacsu, secretar general al PSD, domnul Marius PIELEANU–sociolog, domnul Alexandru CUMPANASUanalist politic, ziaristi, alături de peste 300 femei social democrate din toate judeţele ţării.
De asemenea, sunt invitaţi să participe la lucrările şcolii politice de vară a femeilor social democrate oficialităţi politice, precum si alţi parlamentari constănţeni.

Iată programul Școlii de vară a femeilor social democrate:

sursa foto: Cuget Liber

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Florin Iordache va primi o funcție pe viață! Și-a depus CV-ul pentru președinția Consiliului Legislativ

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

PSD-istul Florin Iordache ar putea fi numit, astăzi, de plenul reunit al Parlamentului, președinte al Consiliului Legislativ. Potrivit unor surse din conducerea Parlamentului citate de digi24.ro, Iordache și-a depus deja CV-ul, deși speră că va reuși totuși să prindă un loc în viitorul Parlament pe listele PSD. Ședința de plen în care Florin Iordache va fi numit președinte al Consiliului Legislativ este programată pentru ora 16:00. Funcția de președinte al Consiliului Legislativ este pe viață. Şefii de aici, numiţi prin votul senatorilor şi deputaţilor, nu au o limită de mandat şi nu există nici o procedură prin care să poată fi revocaţi. Deci, nu pot fi schimbaţi şi pot rămâne în funcţii pană la sfârşitul vieţii. Fostul preşedinte al Consiliului, Dragoș Iliescu are 77 de ani, este pensionar şi s-a aflat la conducerea instituției pentru un sfert de secol, mai arată sursa citată.

Sursa foto: adevărul.ro/Inquam Photos

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Tăriceanu și alți 21 de lideri județeni au demisionat din ALDE. Se vor înscrie în PRO România

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că el și alți 21 de lideri județeni au demisionat din partid și se vor înscrie în Pro România. Demisionarii vor fi toți candidați la alegerile parlamentare.

„Nu cred ca e pe nepusă masă, când am hotărât în structurile statutare să facem fuziunea cu PRO România am anunțat ca la parlamentare vom merge pe o lista comună sub titulatura comuna PRO Romania. Toți membrii ALDE care candidează la parlamentare vor fi membri PRO Romania pentru a putea candida. Pe 8 noiembrie vom avea Congresul ALDE prin care se va decide fuziunea, în aceeași zi va fi si ședința PRO Romania și după 8 încolo vom funcționa ca un singur partid. ALDE va rămâne până se va pronunța decizia definitivă a instanței pe fuziune”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Este OFICIAL! Pe cine vrea PNL Constanța să trimită în Parlament

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

În cadrul Biroului Național Permanent, Partidul Naţional Liberal a validat lista candidaților propuși de PNL Constanţa pentru alegerile parlamentare. Echipa noastră este pregătită și gata să lucreze pentru construirea unui viitor mai bun pentru Constanța și pentru țară, anunță conducerea PNL Constanța.

Astfel, lista candidaților pentru Senat este deschisă de Septimiu Bourceanu, prim – vicepreședintele PNL Constanța și este continuată de fostul prefect al județului, George Sergiu Niculescu. De asemenea, liberalii vor să trimită în Senat pe Dana Dima, Mariana Mitra, Alexandru Bobe, Bogdan Druga și pe Marius Ion Sponoche.

De partea cealaltă, la Camera Deputaților, lista este deschisă de șeful Organizației Județene a PNL Constanța, actualul deputat Bogdan Huțucă și este continuată de fostul lider ALDE Constanța venit în PNL, Mircea Banias. Pe poziția 3 în lista pentru Camera Deputaților se află consilierul județean Marian Crușoveanu, iar pe poziția nr. 4 îl regăsim pe directorul Administrației Apele Române – Dobrogea Litoral, fost consilier județean liberal, Bogdan Bola. Lista este completată de Sorin Mihai, Mihnea Drumea, Adriana Câmpeanu, Mihaela Scrieciu, Dorin Opreanu, Andrei Dimancea, Cristian Zahariuc, Dănuț Constantin Pata, Lucian Nichita și Elena Carmen Bratu.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: