Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Mașină de poliție implicată într-un accident rutier. Două persoane au ajuns la spital

Published

on

În cursul nopții trecute, pe la miezul nopții, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Soveja din Constanța a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, respectiv o mașină de poliție, care se afla în misiune și un autoturism.

”Din primele informații, impactul s-a produs între o autospecială de poliție, care se deplasa în misiune, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, și un autoturism, care se deplasa dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către Alexandru Lăpușneanu.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a polițistului din dreapta, precum și a unui pasager din autoturism.”, a precizat Cristina Vasile, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

La fața locului au fost alocate și două echipaje SMURD ale ISU Constanța, care i-au transportat pe răniți la spital, conștienți și cooperanți.

Foto: Facebook

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions