Connect with us

Actual

Mașină răsturnată într-un accident rutier petrecut pe un bulevard din municipiul Constanța

Published

on

Echipajele de prim ajutor au fost solicitate, luni la amiază, pentru a interveni în cazul unui accident rutier petrecut în municipiul Constanța.

Din primele informații, două autoturisme au intrat în coliziune, în intersecția din zona Anda de pe bulevardul Aurel Vlaicu. Una dintre mașini s-a răsturnat.

Niciunul dintre ocupanții mașinilor nu a fost rănit. iar unul dintre vehicule s-a răsturnat. Din fericire, niciunul dintre ocupanții mașinilor nu a fost rănit.

foto: ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!