Connect with us

Actual

Mașină răsturnată la ieșirea din Tariverde. Două victime, la spital!

Maria Ionescu

Publicat

la

În urmă cu puțină vreme, la ieșirea din Tariverde spre Tulcea a avut loc un eveniment rutier în care a fost implicat un autoturism, care s-a răsturnat.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Constanța, în urma accidentului au fost transportate la spitalul județean din Constanța două persoane, respectiv o femeie în vârstă de 30 de ani, cu  traumatism de umăr și traumatism cranio cerebral, și un copil de 10 ani, cu traumatism al umărului.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare, inclusiv elicopterul pentru acordarea de urgență a primului ajutor.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Constănțenii care au aruncat deșeuri pe domeniul public, sancționați de polițiștii locali!

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Polițiștii locali au intensificat activitățile de identificare a persoanelor care aruncă deșeurile pe domeniul public sau în alte locuri decât în cele special amenajate. Cu toate acestea, oamenii legii se confruntă în continuare cu noi situații. Doi bărbați au fost descoperiți zilele trecute în timp ce goleau autoutilitarele pline cu deșeuri inerte (pământ amestecat cu resturi vegetale) pe domeniul public. Incidentele au avut loc în zona industrială și lângă tunelul CFR din zona Spitalului CF Constanța. Ambii conducători auto au fost sancționați cu amendă de 3.000 de lei fiecare, conform art. 96 , alin. (1), pct 15 din O.U.G. nr. 195/2005 pentru depozitare deșeuri pe teren liber de construcții și au primit sancțiune complementară de ridicare a deșeurilor și predare la locurile special amenajate. Tot în această săptămână, polițiștii locali au depistat un bărbat care arunca din autoturism doi saci cu moloz la platforma de colectare de pe strada Făgetului. Bărbatul a fost amendat cu 400 lei conform art. 5, pct. 17 din HCL 184/2013 și sancțiune complementară de ridicare a acestora și predare în locurile special amenajate.

„Materialele provenite din construcții și desființări nu se depozitează la platforme, ci trebuie depuse în amplasamentul din incinta Portului Constanța – zona Poarta 9. Situațiile acestea ar fi putut fi evitate dacă persoanele în cauză respectau normele legale. Reamintim că persoanele fizice pot solicita ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul S.C. Polaris M Holding S.R.L., utilizând următoarele numere de telefon:

– 0241 54 90 30;

– 0241 54 86 00.

Astfel de fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp – Direcția Generală Poliția Locală“, spun cei de la Poliția Locală.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

O butelie a explodat într-o casă din Lumina. O persoană a fost rănită

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, prin serviciul 112 a fost anunțată o explozie a unei butelii, care s-a produs într-o casă din comuna Lumina. Din fericire, aceasta nu a fost urmată de un incendiu.

Potrivit ISU Constanța, evenimentul a avut loc pe strada Câmpului, nr. 56 și s-a soldat cu rănirea gravă a unei persoane.  Victima s-a ales cu arsuri la nivelul feței și a membrelor superioare.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță smurd, pentru o persoană de aproximativ 60 de ani care a suferit arsuri.  Femeia a fost transportată la spital.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Vezi ce acțiune au avut polițiștii de investigare a criminalității economice la Medgidia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, 6 decembrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al I.P.J. Constanța au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracționalității în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală.

Polițiștii au verificat o societate comercială din municipiul Medgidia, unde au găsit 42 de articole vestimentare, acestea purtând însemnul unor mărci identice sau similare cu mărcile înregistrate.

Bunurile, în valoare de aproximativ 2.580 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

”În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, faptă prevăzută și pedepsită de art. 90, alin. 1, lit. b) din Legea 84/1998.”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Munteanu.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: