Connect with us

Actual

Mașinuțe pentru copii, în valoare de 300.000 de lei, reținute în Portul Constanța

Published

on

jucarii port

Astăzi, 24 mai, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, în colaborare cu vameși din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au identificat, într-un container sosit din China, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale unor mărci comerciale.

Containerul sosit în Portul Constanța Sud – Agigea conținea bunuri  în valoare de aproximativ 300.000 de lei.

Astfel, în interiorul acestuia au fost identificate 200 de mașinuțe cu acumulatori pentru copii.

Toate bunurile descoperite în container, ridicate în vederea confiscării, sunt susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale unor mărci comerciale.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!