Conecteaza-te cu noi

Actual

Măsuri extreme în porturi!

Published

on

În urma condițiilor meteorologice deosebite de care avem parte în aceste zile, autoritățile înceacă să ia măsuri pentru ca situația să nu degenereze. Printre ele se regăsește și Compania Națională Administrația Porturilor Maritime, care a postat pe pagina sa oficială următorul comunicat adresat agenților și armatorilor: ”Avand in vedere ca in perioada urmatoare se preconizeaza conditii meteo deosebite ce se vor materializa prin temperaturi foarte scazute, caderi de zapada, viscol, va rugam sa luati toate masurile ce se impun in astfel de situatii. Rugam agentii si armatorii de nave maritime si fluviale sa instruiasca toti comandantii sa dubleze legaturile, sa egalizeze paramele, sa mentina curate caile de acces la bord si posturile de manevra si alte astfel de masuri specifice. Operatorii portuari si alte societati care au incinte proprii sunt rugati, de asemenea, sa-si deszapezeasca caile de acces fara a arunca zapada pe drumurile deja curatate si sa asigure macaralele, podurile si alte echipamente si utilaje care au o suprafata velica mare. Pentru spatiile inchise, magazii, cladiri de birouri, se impune verificarea si asigurarea usilor si ferestrelor si a instalatiilor de incalzire.”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions