Connect with us

Politica

Mereni, ”țara lui Papură Vodă!” PSD vrea din nou alegeri!

Maria Ionescu

Publicat

la

În această dimineață, cu începere de la ora 10.00, la sediul Primăriei Mereni trebuia să se desfășoare o nouă ședință a Consiliului Local, pentru reconvocarea supleanților consilierilor locali aleși în urma scrutinului din data de 5 iunie 2016. Reamintesc faptul că această întâlnire a avut loc în sala de ședințe a Primăriei, în prezența a doi delegați în partea Prefecturii Constanța. Și în decursul acestei zile, ca și la întâlnirile anterioare, au participat toți consilierii PNL, dar și cel al PMP, însă fără nici un rezultat pozitiv. Este posibil ca în scripte să figureze o persoană lipsă din partea consilierilor PNL, dar a fost vorba doar despre o întârziere de câteva minute. Nici de această dată, nu s-a putut desfășura o ședință normală, dat fiind faptul că  din partea PSD nu a participat nimeni. Potrivit viceprimarului PMP, Vasile Simonca, ”nu s-a putut face nimic, nici de această dată. Este foarte clar că PSD vrea din nou alegeri. Rușine să le fie PSD-iștilor, pentru că au cerut în instanță dizolvarea  consiliului și acum refuză să-l refacă. Care este miza? Se aplică legea junglei. Parcă trăim în țara lui Papură Vodă!”, a declarat profund mâhnit, Simonca.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Președinți noi la organizațiile de femei și tineret ale PSD Constanța

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Organizația de femei a PSD din municipiu Constanța are, de astăzi, un nou președinte. Este vorba despre Roxana Dobrescu, care a candidat în trecut pentru un post de consilier municipal. Roxana Dobrescu o înlocuiește în funcție pe Mărioara Cojoc, fost consilier local. Tot azi au avut loc alegeri și la Organizația de Tineret, unde a fost ales în funcția de președinte Nicu Lascu.

Săptămâna viitoare, pe 6 martie vor avea loc alegerile la nivelul organizației municipale a PSD, iar până în acest moment pentru funcția de președinte s-au înscris în cursă Ion Dumitrache, pentru președinte executiv fostul deputat – George Vișan, iar pentru funcția de secretar executiv, consilierul local municipal – Dede Perodin. De asemenea, tot în cadrul alegerilor vor fi aleși și cinci vicepreședinți ai formațiunii municipale.

Sursa: ziarulamprenta.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Viceprimarul Constanței Florin Cocargeanu, ales președinte al Organizației municipale a USR

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Uniunea Salvați România (U.S.R.) – filiala locală (municipală) Constanța a Organizat, astăzi, alegeri interne pentru desemnarea structurii de conducere. În urma votului membrilor dat în Adunarea Generală, rezultatele sunt:

Președinte al filialei locale USR Constanța – Florin COCARGEANU. Vicepreședinți ai filialei locale USR Constanța – Valentin JALBĂ și Dumitru CARAGHEORGHE. Membri ai Biroului Local al filialei locale USR Constanța – Andrada DORDEA, Dima CHEOSEA, Adriana BUNGHEZ, Loredana TIMOFTE, Mădălin CRISTEA, Ștefan BITOLEANU.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Bugetul pe 2021 a fost APROBAT în Parlament

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Comisiile parlamentare de buget-finanţe au dat, sâmbătă, raport favorabil la proiectul Legii bugetului de stat pe 2021.

S-au înregistrat 25 de voturi “pentru” şi 16 voturi “împotrivă”, conform Agerpres.

În dezbaterile din comisii nu a fost adoptat niciun amendament, proiectul fiind trecut în forma Guvernului.

Senatul şi Camera Deputaţilor se vor reuni luni, de la ora 16,00, în şedinţă comună pentru dezbateri în plen, urmând ca marţi să fie dat votul final la proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: