Connect with us

Actual

Mesaj de condoleanțe al Clubului Metalul Constanța, pentru jucătorul care a murit înecat

Publicat

la

Conducerea Clubului sportiv Metalul Constanța a trimis pe adresa redacției un mesaj de condoleanțe după ce un sportiv legitimat la club s-a înecat în mare.

Iată mesajul de condoleanțe:

„MESAJ DE CONDOLEANTE

Clubul Sportiv Metalul Constanța

Astăzi 28.06.2020 marea ne-a adus la țărm trupul neînsuflețit al jucătorului nostru VASCU MARIO, la 3 zile după ce a fost înghițit de valuri. Este o mare tragedie când moare un copil atât de curat la suflet, care avea tot viitorul în față.

VASCU MARIO a făcut primii pași în sportul lui preferat, Fotbalul, la ACS  METALUL CONSTANTA la 01.09.2014.

VASCU MARIO era un prieten devotat, care credea în spiritul de echipă, era un copil ambițios și care muncea mult pentru rezultatele sportive, era motivat mereu să facă performanță și să câștige.

Conducerea, împreună cu toți membrii Asociației Clubului METALUL CONSTANȚA, mulțumește celor care s-au implicat în operațiunile de căutare a Jucătorului nostru.

SOARELE VIEȚII A APUS PENTRU MARIO! VEI TRĂI VEȘNIC ÎN SUFLETELE NOASTRE! NU EXISTĂ CUVINTE CARE SĂ NE POATĂ ALINA DUREREA.

SINCERE CONDOLEANTE FAMILEI ÎNDURERATE!“

Amintim că, în cursul zilei de azi, în jurul orei 8.30, autoritățile au fost anunțate că a fost găsită o persoană înecată între stabilopozi, la pasarela din stațiunea Mamaia, în  dreptul hotelului Victoria. Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, este vorba despre băiatul în vârstă de 13 ani care a dispărut în valuri în cursul zilei de joi. Trupul neînsuflețit a fost scos la mal de către salvamari și de scafandri și a fost ulterior identificat de către părinți.

Copilul juca fotbal la Clubul Metalul Constanța de mai mulți ani. Era singur la părinți.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Constanța. Tentativă de suicid a unei femei cu probleme psihice. Pacienta a fost transportată spital

Publicat

la data de

Scris de

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au intervenit, astăzi, pe strada Vârful cu Dor din Constanța. În imobil s-a pătruns în prezenta poliției,  persoana a fost imobilizată și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe cu ambulanța SAJ. Persoana în cauză a fost imobilizată și va fi transportată la UPU cu ambulanța SAJ.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Constanța. Restricții de trafic în Zona Peninsulară

Publicat

la data de

Scris de

Sărbătoarea creștină „Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon” va fi marcată prin evenimente religioase care se vor desfășura în perioada 26-27 iulie. Astăzi, începând cu ora 18:30, va avea loc o procesiune religioasă cu moaştele Sfântului Pantelimon şi ale Sfinţilor Epictet şi Astion în zona centrală a orașului. Pe durata procesiunii, traficul rutier va fi îngreunat. Procesiunea religioasă va avea ca punct de plecare Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, cu deplasare pe strada Arhiepiscopiei, strada Mircea cel Bătrân, Biserica Greacă(popas de rugăciune), strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Tomis, strada Constantin Brătescu, Biserica Adormirea Maicii Domnului I(popas de rugăciune),  strada Mihai Viteazu, strada Traian, cu deplasarea spre Piața Ovidiu, Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

Mâine, în curtea Catedralei Arhiepiscopale „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, va fi oficiată slujba Sfintei Liturghii, urmată de o procesiune cu sfintele moaște în jurul lăcașului de cult.

Pentru siguranța participanților la eveniment, circulația autovehiculelor va fi restricționată marți, 27 iulie, în intervalul orar 07:00-13:00, după cum urmează:

– strada Arhiepiscopiei, tronsonul cuprins între strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino și bulevardul Regina Elisabeta;

– strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 la intersecția cu strada Profesor Doctor Ion Cantacuzino;

– strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 la intersecția cu strada Cristea Georgescu;

– strada Cristea Georgescu la intersecția cu strada Grigore Tocilescu.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

CRIMĂ la Tortoman. Un bărbat, acuzat că și-a OMORÂT soția

Publicat

la data de

Scris de

Polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, astăzi, în jurul orei 4.50, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că soția sa ar fi decedat în timp ce dormea, în locuința comună din comuna Tortoman. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 61 de ani, iar în locuință a fost identificată femeia, de 57 de ani, decedată. Pe trupul neînsuflețit au fost constatate urme vizibile de violență pe cap, trunchi și membre.

„Menționăm faptul că bărbatul se află în custodia Poliției. La locul faptei s-au deplasat și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, precum și criminaliști, pentru efectuarea cercetării la fața locului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar în urma necropsiei se va stabili cauza decesului.„, spun polițiștii.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: