Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

Mesajul deputatului Crușoveanu de Ziua Marinei Române

Published

on

Marian Crusoveanu

La mulți ani, #marinari! Puterea Sfintei Fecioare Maria să vă ocrotească pretutindeni în misiunile voastre pentru promovarea și protejarea României. Vânt bun din pupă și bun cart înainte!

Acesta este mesajul pe care deputatul PNL de Constanța, Marian Crușoveanu, îl transmite tuturor marinarilor români.

“De asemenea, la mulți ani tuturor celor care astăzi își sărbătoresc ziua numelui! Să vă bucurați de tot ce vă poate oferi viața mai bun!”, scrie parlamentarul constănțean pe pagina sa de Facebook.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions