Conecteaza-te cu noi

Politica

Mesajul fostului președinte al României Emil Constantinescu după moartea lui Max Bădin

Published

on

Fostul președinte al României Emil Constantinescu, actual președinte al Institutului de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului, a transmis un mesaj pentru trecerea în neființă a lui Max Bădin, fost lider politic de dreapta din Constanța.

„Este foarte trist când ajungi să te desparți de cei despre care vorbeai numindu-i „colaboratorii mei mai tineri”.

Cu doar un an în urmă ne-a părăsit ambasadorul Petre Constantin, cunoscut în 1990, în serile pline de încredere și speranță ale mitingului maraton din Piața Universității, drept Dr. Barbi, autor al „Imnului Golanilor” și textierul multora dintre cântecele care au însuflețit zona liberă de neocomunism.

Astăzi am aflat că ne-a părăsit Max Bădin, care mi-a fost alături la începutul anilor 2000, colaborator demn și curajos, atașat celor mai înalte valori și principii democratice, devotat procesului de transformare a României într-un stat de drept și integrării sale euroatlantice.

Advertisement

A fost un susținător al proiectelor Institutului de Studii Avansate pentru Cultura și Civilizația Levantului dedicate Dobrogei, însă, după dispariția iubitei sale soții, Max Bădin a trăit din ce în ce mai retras, discret în marea lui suferință.

Regret profund că nu mai este printre noi și că nu am avut ocazia să-mi iau rămas bun.

Transmit condoleanțe familiei, prietenilor și vechilor săi colaboratori constănțeni din rândurile Acțiunii Populare și Partidului Național Liberal.

Rămas bun, Max Bădin!   

Dumnezeu să te odihnească în pace!“, este mesajul lui Emil Constantinescu.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions