Connect with us

Administratie

Mesajul primarului din Tuzla de Ziua Națională a României

Published

on

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Reșit Taner, primarul comunei constănțene Tuzla, le transmite tuturor românilor sănătate, prosperitate și unitate.

Iată mesajul complet:

“Astăzi, România și românii sărbătoresc cea de-a 103-a aniversare de la actul istoric din 1 decembrie 1918. Marea Unire a fost şi rămâne pagina cea mai sublimă a istoriei româneşti. Măreţia ei stă în faptul că desăvârşirea unităţii naţionale nu este opera niciunui om politic, a niciunui guvern, a niciunui partid, ci este fapta istorică a întregii naţiuni române. Istoria din acel moment ne învaţă că putem să răzbim în momente grele numai cu solidaritate şi coeziune, prin definirea coerentă a interesului naţional.
Cu acest prilej al Zilei Naționale a României, împreună cu consilieri din Consiliul Local al comunei Tuzla, am depus coroane de flori la Monumentul Eroilor Revoluției din 1989, precum și la bustul ctitorului bisericii Sfânta Ecaterina, Mihail Kogălniceanu, aflat în curtea parohiei din centrul comunei, cinstind astfel jertfa și devotamentul eroilor și a înaintașilor noștri.

Astfel, mă adresez tuturor concetățenilor, românilor de toate etniile, urându-le

felicitări, sănătate, prosperitate și unitate cu ocazia sărbătorii noastre naţionale.
La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!