Connect with us

Politica

Mesajul unui secretar de stat în Ministerul Educației pentru elevi: „Vor transport gratuit ca să meargă la plajă“

Published

on

Președintele Asociației Elevilor din Constanța, Ariana Dudună, a dezvăluit, pe Facebook, ce le-a transmis un secretar de stat din Ministerul Educației la o discuție pe marginea transportului județean gratuit al elevilor. Secretarul de stat Sorin Ion le-a transmis elevilor, nici mai mult, nici mai puțin că vor transport gratuit ca să meargă la plajă!

„Ca să înțelegeți cât de rupți de realitate sunt unii politicieni. Am fost marți la Guvern să găsim modalitatea de a asigura transportul județean gratuit al elevilor din punct de vedere al finanțării. Secretarul de stat Sorin Ion a susținut că elevii vor transport gratuit ca să meargă la plajă. La masă era prezent un secretar de stat de la Antreprenoriat, Cătălin Canciu, care a vizitat 4 țări în 4 luni pe fonduri europene.

Domnul Canciu a susținut în cadrul dezbaterii că mai bine dă Ministerul Educației bani elevilor să își pună împreună banii de benzină. Le e frică că o să aibă elevii cu ce să ajungă la școală. Suntem conduși de oameni paraleli cu realitățile sociale…“, notează Ariana Dudună.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta