Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Mihai Constantinescu, în stare critică. Artistul a făcut stop cardiorespirator.

Published

on

Artistul Mihai Constantinescu trece prin momente dificile. Este în stare critică după ce a suferit un stop cardiorespirator.

Cântăreţul este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Floreasca și medicii sunt rezervați în privința evoluției stării lui de sănătate.

Potrivit știrilor TVR, Mihai Constantinescu a fost găsit, ieri, de către soția lui căzut în casă, în stare de inconştienţă. A chemat salvarea, iar medicii au reușit să îl resusciteze. 10 minute, artistul nu a avut activitate cardiacă.

A fost transportat apoi la spital și de atunci se află în grija medicilor.

Cântărețul în vârstă de 73 de ani are probleme cu inima de mai mult timp și a suferit două intervenții chirurgicale. În luna martie, Mihai Constantinescu şi-a anulat spectacolele din cauza stării de sănătate.

Se pare că artistul a făcut mai multe stopuri cardiace în spital, dar medicii au reușit să îl resusciteze de fiecare dată.

Și artistul Adrian Daminescu a postat următoarele rânduri pe pagina sa de facebook:

”Mihai Constantinescu, colegul nostru trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el.
Vă rog, distribuiți.”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions