Conecteaza-te cu noi

Actual

Mii de ceasuri de mână, descoperite în Portul Constanța. Nu erau menționate în declarația vamală

Published

on

ceasuri

Ieri, 26 octombrie, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța, în colaborare cu polițiști de frontieră și lucrători vamali, au descoperit, într-un container aflat în Portul Constanța Sud – Agigea, 6.900 de ceasuri care nu erau menționate în declarația vamală.

Astfel, în baza Planului Comun de Acțiune pentru intensificarea verificărilor transporturilor containerizate de mărfuri, au fost verificate mai multe containere aflate în port.

Într-unul dintre acestea, având ca destinatar o societate comercială din municipiul București, au fost descoperite cele 6.900 ceasuri de mână, în valoare de aproximativ 340.000 lei.

Acestea au fost reținute în vederea continuării cercetărilor.

Advertisement

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare panală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosire de documente nereale la autoritatea vamală, prevăzută de Legea 86/2006, privind Codul Vamal al României.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions