Conecteaza-te cu noi

Actual

Mii de elevi din județ NU POT ajunge la cursuri. Vezi ce școli sunt vizate

Published

on

În cursul acestei dimineți, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Constanța a transmis situația înregistrată la ora 9.20, respectiv a unităților școlare și structurilor arondate în care nu se pot ține cursuri.

Din cauza vremii, sunt foarte multe drumuri impracticabile, iar din acest motiv 40 de școli sunt în situația de a nu ține cursurile nici azi.

Este vorba despre școlile din următoarele localități: Independența, Dumbrăveni, Peștera, Ciobanu,
Dobromir, Ion Corvin, Deleni, Sibioara (școala+grădinița)- structuri ale Școlii Lumina, Conacu (școala+grădinița)- structuri ale Liceului Cobadin.

În total sunt 2863 de elevi afectați, din 7 școli din comune și din 33 din localitățile arondate comunelor, care sunt nevoiți să stea și astăzi acasă.

Advertisement

Foto: Ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions