Conecteaza-te cu noi

Actual

Mii de oameni au cerut bani de la CFR! Contravaloarea călătoriei neefectuate!

Published

on

În ultimele săptămâni, când județul Constanța a fost practic blocat din cauza căderilor abundente de zăpadă și a viscolului, s-a circulat extrem de greu. Cu autoturismele nu s-a putut ieși din localități, iar transportul a fost un adevărat calvar. Cu toate acestea, cine a fost nevoit să iasă din oraș a putut-o face cu trenul. Au fost scoase o parte dintre ele, altele nu au circulat (Constanța-Mangalia și retur, de exemplu) dar, în linii mari, trenurile au fost singurele mijloace de transport în comun. Iar pentru asta, mii de oameni au muncit în condiții greu de imaginat, pe viscol, în frigul năpraznic de afară, 24 din 24 de ore. În cursul zilei de azi, directorul general al CFR Călători, Iosif Szentes, a acordat un amplu interviu agenției de presă Agerpres. În cadrul acestuia, el a precizat că au existat peste 6.000 de călători care au solicitat restituirea contravalorii biletelor de călătorie, iar suma totală despre care este vorba e de 260.000 de lei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions