Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Mii de testări pentru alcool și droguri, făcute de polițiști în județul Constanța. 13 persoane, depistate drogate

Published

on

politist droguri

În perioada 25-27 august a.c., Poliția Română a desfășurat, în județul Constanța, o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și menținerea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au efectuat 3.066 de testări pentru alcool și 738 pentru droguri.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 191 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 132.403 de lei.

Au fost reținute 56 de permise de conducere, totodată, fiind retrase și 45 de certificate de înmatriculare.

Advertisement
palaz

Polițiștii au constatat 27 de infracțiuni, dintre care 7 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, 13 pentru conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive, 2 infracțiuni de deținere de droguri, restul fiind alte infracțiuni la regimul circulației rutiere.

La activități au participat polițiști din cadrul Direcției Rutiere, Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, Serviciului Rutier Constanța și polițiști de la alte structuri rutiere.

Exemple:

  1. Un bărbat, de 19 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, în comuna 23 August, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
  2. Un bărbat, de 20 ani, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mamaia , fiind sub influența substanțelor psihoactive.

De  asemenea, s-a  constatat faptul că  autoturismul nu era  asigurat printr-o poliță  de asigurare  valabilă.

Au fost retrase certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

  1. Un bărbat, de 21 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, în stațiunea Eforie, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
  2. Un bărbat, de 19 ani, a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, în municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
  3. Un bărbat, de 37 de ani, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, în orașul Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Advertisement
palaz

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions