Conecteaza-te cu noi

Actual

Militarii decedați în accidentele de ieri din județul Constanța, decorați post-mortem

Published

on

Cei opt militari decedați în accidentele aviatice care au avut loc ieri în Constanța, decorați post-mortem de președintele României, Klaus Iohannis.

Pentru a onora memoria ofițerilor care și-au sacrificat viața săvârșind acte de devotament excepțional pe timpul îndeplinirii misiunilor încredințate, președintele României va conferi post-mortem:

– Ordinul „Virtutea Aeronautică” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, pentru militari, pentru căpitan-comandorul Bogdan Dumitru Florin, locotenent-comandorul Niță Gheorghe Iosif-Costinel, căpitanul Pătrașcu Gheorghe Gheorghe-Sorin, sublocotenentul Banu Ion Gelu, sublocotenentul Lateș Gheorghe-Nicu Eduard-Cătălin, sublocotenentul Marinescu Victor Ionuț.

– Ordinul „Virtutea Maritimă” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, pentru militari, sublocotenentului Bosoi Mihai Sergiu și sublocotenentului Carp Vasile Vlad.

Advertisement

Cinste și onoare memoriei lor!

Sursa: Facebook/Ministerul Apărării Naționale

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions