Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Ministrul Economiei vrea să prevină o nouă isterie a carburanților: „România are suficiente rezerve“

Published

on

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, infirmă categoric existența unei probleme atât în privința stocurilor, precum și în privința aprovizionării cu carburanți, după ce în presă au apărut speculații pe tema rezervelor de carburant la nivel național.

„România deține toate resursele necesare pentru a asigura consumul atât pentru populație, cât și pentru economie.“, a scris Popescu pe Facebook.

Anterior, economica.net nota că situația aprovizionării cu țiței a zonei Mării Negre și, implict, a României, s-a complicat începând de acum două zile. Terminalul petrolier din portul rusesc Novorosiik, din estul Mării Negre, va funcționa o perioadă la doar o treime din capacitate, pentru că două dintre cele puncte de încărcare cu țiței a petrolierelor din larg au fost avariate în urma unei furtuni. Momentan, activitatea terminalului marin este oprită complet, iar oficialii spun că va fi nevoie de cel puțin două luni până când terminalul va deveni operațional la capacitate. Asta pentru că ar fi mai greu să se repare instalațiile, în contextul actualelor actualelor sancțiuni occidentale impuse Rusiei. (Sursa: stiripesurse.ro)

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions