Actual

Ministrul Energiei îi plânge de milă premierului Dăncilă. Vezi mesajul plin de greșeli gramaticale

mai 18, 2018 Mihaela Tîrpan
În contextul tensiunilor dintre premierul Dancila si presedintele Iohannis, dar si al recentelor declaratii ale președintelui PNL, Ludovic Orban, care o acuza pe Viorica Dancila de “înalta trădare de tara”, un alt lider al coaliției care sare in apărarea șefului Executivului este ministrul Energiei. Dincolo de faptul ca mesajul este plin de greșeli gramaticale, ministrul Anton Anton susține ca Orban are nevoie “însănătoșire grabnica, daca se mai poate”.
Despre Guvern, ministrul ALDE al Energiei scrie ca este format din oameni “onesti” care au ajuns sa fie “împroșcați cu noroi pe nedrept”.
“Facebook ma întreaba la ce ma gandesc! (…) Ma gandesc la colega mea Viorica ce aduna toate mizeriile cu demnitate si seninătate si sunt alaturi de ea”, a scris ministrul Anton pe pagina sa de Facebook.
Iată si mesajul complet:
“Facebook mă întreabă la ce mă gândesc!
Mă gândesc la noi, la cei ce locuim, trăim și muncim in România . Mă gândesc la noi, cei normali, întregi la minte, oamenii ce încearcă sa-și vadă de treabă si sa facă ce pot pentru Țară. Mă gândesc și la cei ce și-au pierdut complet busola ca Ludovic Orban și le doresc însănătoșire grabnica, dacă se mai poate.
Mă gândesc de asemenea la acest guvern de oameni onesti împroșcați cu noroi pe nedrept, guvern din care cu onoare fac parte.
Mă gândesc la colega mea Viorica, ce adună toate mizeriile cu demnitate și seninătate și sunt alături de ea.
M-a gândeasc la un președinte echilibrat care din păcate ne lipsește.”
Va punem la dispoziție un print screen din pagina de Facebook pentru a observa ca actualul ministru al Energiei este susținut de predecesorul sau, de fostul ministru Toma Petcu. Si el tot ALDE.
Nici comentariile nu au întârziat sa apara, in cele mai multe ministrul fiind taxat pentru greselile gramaticale din text. Oricum, cu siguranța premierul apreciază intenția, greșeli gramaticale făcând si dumneaei la fiecare apariție publica. De asemenea, premierul Viorica Dancila este tinta mai multor glume in mediul online, glume pe care sigur le-ati remarcat.

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!