Connect with us

Actual

Ministrul Energiei îi plânge de milă premierului Dăncilă. Vezi mesajul plin de greșeli gramaticale

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

În contextul tensiunilor dintre premierul Dancila si presedintele Iohannis, dar si al recentelor declaratii ale președintelui PNL, Ludovic Orban, care o acuza pe Viorica Dancila de “înalta trădare de tara”, un alt lider al coaliției care sare in apărarea șefului Executivului este ministrul Energiei. Dincolo de faptul ca mesajul este plin de greșeli gramaticale, ministrul Anton Anton susține ca Orban are nevoie “însănătoșire grabnica, daca se mai poate”.
Despre Guvern, ministrul ALDE al Energiei scrie ca este format din oameni “onesti” care au ajuns sa fie “împroșcați cu noroi pe nedrept”.
“Facebook ma întreaba la ce ma gandesc! (…) Ma gandesc la colega mea Viorica ce aduna toate mizeriile cu demnitate si seninătate si sunt alaturi de ea”, a scris ministrul Anton pe pagina sa de Facebook.
Iată si mesajul complet:
“Facebook mă întreabă la ce mă gândesc!
Mă gândesc la noi, la cei ce locuim, trăim și muncim in România . Mă gândesc la noi, cei normali, întregi la minte, oamenii ce încearcă sa-și vadă de treabă si sa facă ce pot pentru Țară. Mă gândesc și la cei ce și-au pierdut complet busola ca Ludovic Orban și le doresc însănătoșire grabnica, dacă se mai poate.
Mă gândesc de asemenea la acest guvern de oameni onesti împroșcați cu noroi pe nedrept, guvern din care cu onoare fac parte.
Mă gândesc la colega mea Viorica, ce adună toate mizeriile cu demnitate și seninătate și sunt alături de ea.
M-a gândeasc la un președinte echilibrat care din păcate ne lipsește.”
Va punem la dispoziție un print screen din pagina de Facebook pentru a observa ca actualul ministru al Energiei este susținut de predecesorul sau, de fostul ministru Toma Petcu. Si el tot ALDE.
Nici comentariile nu au întârziat sa apara, in cele mai multe ministrul fiind taxat pentru greselile gramaticale din text. Oricum, cu siguranța premierul apreciază intenția, greșeli gramaticale făcând si dumneaei la fiecare apariție publica. De asemenea, premierul Viorica Dancila este tinta mai multor glume in mediul online, glume pe care sigur le-ati remarcat.

Comments

comments

Actual

Accident pe Autostrada A4. O persoană a decedat!

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Pe Autostrada A4, pe sensul de mers dinspre Constanța spre Ovidiu, un pieton a fost lovit de o mașină. Persoana lovită a fost declarată decedată de către medicii care au ajuns la fața locului.

Vom reveni cu amănunte!

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(VIDEO) Acțiune de salvare pe mare. Vezi prin ce peripeți au trecut patru români!

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au intervenit în sprijinul a patru cetățeni români care se aflau la bordul unei ambarcațiuni de agrement, rămasă în imposibilitate de manevră pe Marea Neagră. În data de 15.06.2019, Sistemul Integrat de Supraveghere Maritimă – SCOMAR a detectat o ambarcaţiune de agrement, care se îndrepta spre marea teritorială a Bulgariei. Poliția de Frontieră a interogat ambarcațiunea respectivă, ocupanții acesteia comunicând faptul că barca plutește în derivă din cauza unor defecțiuni tehnice pe care încearcă să le remedieze.

Ulterior persoanele de la bord au comunicat că, deși au remediat defecțiunea, nu pot manevra ambarcațiunea din cauza condițiilor hidrologice nefavorabile, sens în care Garda de Coastă a informat MRCC Constanța, care a declanșat acțiunea de salvare a persoanelor. Astfel, s-a dispus efectuarea unei misiuni cu o nava din cadrul  Grupului de Nave Mangalia, care a asigurat conducerea ambarcațiunii în siguranță în Portul Mangalia.

Cele patru persoane, cetățeni români cu vârste cuprinse între 32 și 44 de ani, nu au avut nevoie de asistență medicală. Persoanele respective au declarat că în timp ce desfășurau activități de agrement, motorul ambarcaţiunii s-a defectat, iar din lipsa altor mijloace de propulsie și din cauza condițiilor hidrologice nefavorabile, nu se mai puteau întoarce la mal.

Acțiunea s-a desfășurat prin cooperarea autorităților de frontieră din România și Bulgaria, sub coordonarea Centrului Maritim de Coordonare Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Goneau spre Mare. Un mort și patru răniți, pe Autostrada Soarelui, la Cernavodă

Adrian Cârlescu

Publicat

la data de

Scris de

Un accident cumplit a avut loc în această dimineață pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 180. Potrivit datelor preliminare comunicate de autorități, două autoturisme au intrat în coliziune, pe sensul de mers București-Constanța. Din accident au rezultat cinci victime. O persoană a decedat, iar alte patru au suferit politraumatisme, fiind transportate la spital. La fața locului au intervenit echipele de intervenție de la SMURD Cernavodă și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. O persoană a fost descarcerată. Traficul auto a fost îngreunat pe autostrada A2, care era deja foarte aglomerată din cauza minivacanței de Rusalii.

Știre în curs de actualizare. Vom reveni cu detalii.

UPDATE 1. Accidentul s-a produs după ce primul autoturism a staționat pe banda de urgență. Conducătorul auto a coborât din mașină, pentru a căuta ceva în portbagaj. În acel moment, al doilea autoturism, care rula cu viteză, a pătruns pe banda de urgență și a lovit din spate mașina staționată. Conducătorul primei mașini a decedat pe loc. Alte 4 persoane au suferit politraumatisme, fiind transportate la spital. 

UPDATE 2. Circulația a fost reluată pe Autostrada Soarelui în condiții normale. 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: