Connect with us

Administratie

Ministrul Energiei promite investiții sociale de 5 milioane de lei pentru comunitatea locală din Cernavodă

Published

on

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a fost, luni, 25 ianuarie a.c., prezent la Cernavodă pentru demararea campaniei de vaccinare în rândul angajaților centralei nucleare.

Reprezentantul guvernamental a anunțat, cu această ocazie, că a purtat discuții cu primarul orașului Cernavodă (Liviu Negoiță n.r.) pentru mai multe investiții pe care Ministerul Energiei, prin Nuclearelectrica, le va face în comunitatea locală. Astfel, Popescu a promis investiții în valoare de 5 milioane de lei.

Iată declarația:

“Am vorbit cu primarul din Cernavodă şi am anunţat un sprijin de investiţii sociale de 5 milioane de lei pentru comunitatea locală. Acesta se va materializa în investiţii în zona medicală, de educaţie şi în alte zone. 40% medical, 40% educaţie şi 20% alte activităţi. Practic vrem să continuăm ce am început anul trecut, ca toate companiile mari din sectorul energetic să ajute comunităţile de pe tot teritoriul României şi acum vreau o implicare mai mare în comunitatea de acolo de unde îşi au sediul.”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!