Conecteaza-te cu noi

Politica

Ministrul Felix Stroe, felicitat de premier pentru finanțarea rapidă a unor proiecte în valoare de 900 de milioane de euro

Published

on

Premierul Mihai Tudose i-a felicitat pe ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, și pe ministrul Transporturilor, Felix Stroe, pentru găsirea unui mecanism mai simplu de finanțare și semnare a unor contracte de infrastructură rutieră.

“O veste foarte bună, felicitări la doi dintre noii noștri colegi, domnul ministru Nica și domnul ministru Stroe, care au găsit un mecanism mai rapid de finanțare și semnare a unor contracte pentru infrastructura rutieră”, a declarat Mihai Tudose, joi, în deschiderea ședinței de guvern.

De asemenea, la invitația premierului, ministrul Nica a explicat faptul că din analiza efectuată de ministrul Transporturilor, Felix Stroe, și cel al Dezvoltării Regionale, vicepremierul Paul Stănescu, a reieșit existența multor proiecte de calitate pentru drumurile județene, dar care nu aveau finanțare.

“Împreună cu Comisia Europeană am identificat un mecanism și vom semna toate contractele de finanțare din toate județele până-n luna decembrie. Suma estimată este de 900 de milioane de euro”, a transmis ministrul Marius Nica.

Advertisement

De altfel, ministrul delegat pentru Fonduri Europene a anunțat și că vineri va fi semnat un contract din categoria celor menționate în județul Maramureș, în valoare de 50 de milioane de euro. Mai mult, același minstru a spus că, tot în această săptămână, alte două contracte vor fi parafate în județele Vrancea și Gorj.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions