Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Politica

Ministrul Mediului anunță deschiderea unei noi sesiuni pentru programul ”Rabla Plus”, destinată persoanelor fizice

Published

on

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, a anunțat că, în această săptămână, Administrația Fondului pentru Mediu va deschide o nouă sesiune pentru programul ”Rabla Plus”, destinată persoanelor fizice. Se vor aloca 72,6 milioane lei, rămași necheltuiți la derularea anterioară a programului, care vor acoperi aproximativ 1.500 de autovehicule electrice.

„Relansăm “Rabla Plus” pentru persoane fizice! De joi, ora 10:00, dăm verde la finanțare pentru achiziționarea de vehicule electrice. Oferim în continuare unul dintre cele mai mari vouchere din UE, în valoare de circa 10.000 euro. Cu un buget de peste 72 de milioane de lei, vom finanța aproximativ 1500 de autovehicule electrice. Din anul 2016, de când a început programul și până astăzi, am pus pe străzile României peste 36.000 de autoturisme 100% electrice, ceea ce înseamnă un aer mai curat pentru cetățenii din marile aglomerări urbane.“, a spus ministrul.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions