Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Ministrul Mediului, după ce o pată a speriat turiștii de la Marea Neagră: „Nu există niciun pericol. Apa este sigură pentru îmbăiere“

Published

on

poluare

În acest moment nu există niciun pericol pentru că apa Mării Negre este sigură pentru îmbăiere, spune ministrul Mediului, Mircea Fechet, după ce o pată care plutea miercuri pe mare a fost observată de turiștii de pe litoral.

„În acest moment nu există niciun pericol. Am fost informat începând de la momentul producerii acestui fenomen, pentru că există un dispecerat la nivelul Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor, unde Agenția de Protecția Mediului din județul respectiv, sau Garda de Mediu, semnalează astfel de fenomene. Important, pe de o parte, este identificarea exactă a situației, la fel cum atunci când situația o impune obligația autorităților este de a preveni și de a comunica persoanelor care pot fi afectate pentru a se lua măsurile în timp real. Din informațiile pe care le am azi nu există niciun pericol”, afirmă Mircea Fechet.

El mai spune că, din informațiile pe care le are la dispoziție, apa Mării Negre este sigură pentru îmbăiere.

Este alertă de poluare în Marea Neagră, după ce mai mulți pescari au observat în larg pete uriașe pe mare. Specialiștii de la Autoritatea Navală au constatat după verificări că este vorba despre reziduuri de la cereale.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions