Connect with us

Societate

Ministrul Sănătății: “Presupun un sezon estival fără restricții, rămâne să fie confirmat în realitate”

Published

on

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila a declarat marți, într-o conferință de presă, că în opinia sa românii se vor bucura de un sezon estival fără restricții, însă lucrul acesta rămâne să fie confirmat de realitate.

„Opinia mea este că vom avea o vară în condiții de normalitate și cu restricții extrem de puține, dar acest lucru trebuie luat cu rezervă pentru că atunci când discuți de o boală transmisibilă (…) nu poți să faci decât presupuneri. Presupunerea în acest moment este un sezon estival fără restricții, dar lucrul acesta rămâne să fie confirmat de realitate”, a spus Rafila.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!