Connect with us

Actual

Minorul care a provocat incendiul devastator din km 4-5, ARESTAT PREVENTIV

Published

on

Minorul implicat în incendiul devastator care a avut loc în cursul săptămânii trecute în Constanța, pe strada Prelungirea Nicolae Grindeanu, nr. 6, va fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Inițial, se stabilise ca el fie fie arestat la domiciliu.

În cursul zilei de azi, 22 decembrie, Tribunalul Constanța a admis propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătorie.

”În baza art. 425/1 alin. 7 pct. 2 lit. a Cod proc.pen. rap la art.204 Cod de procedură penală, Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa împotriva încheierii de şedinţă nr.1715/17.12.2021 pronunţată de Judecătoria Constanţa în dosarul penal.32743/212/2021. Desfiinţează încheierea penală atacată şi, rejudecând: Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. În baza art.226 Cod procedură penală raportat la art.202 alin.1 si 4 lit.e Cod procedură penală şi 223 alin.2 Cod procedură penală, Dispune arestarea preventivă a inculpatului T.A.A. pe o perioada de 30 de zile, de la data punerii în executare a măsurii arestării preventive.

În baza art.230 Cod procedura penala, Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului T.A.A. Măsurile se comunica de îndată organelor de poliţie.”

Advertisement

Reamintim că incendiul a fost declanșat în parcarea unui bloc cu cinci etaje, cu 4 scări, care are 162 de apartamente.

  • 50 de apartamente au fost afectate
  • 35 de apartamente au fost afectate de flacără prin balcoane și geamuri deoarece unele aveau balcon deschis cu livingul, altele nu și erau pe latura pe care s-a propagat incendiul
  • 37 de autoturisme au fost distruse
  • 250 de persoane – din care 70 copii – au fost evacuate.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement