Actual Slide

Minunile Constanței. Indicatorul rutier din mijlocul străzii

apr. 11, 2018 Mihaela Tîrpan

Lucrările de reabilitare și amenajare executate la Parcul Arheologic din municipiul Constanța sunt unele cu cântec, iar constănțenii le cunosc mult prea bine. La fel, constănțenii își amintesc amânările termenului de finalizare aferent lucrărilor.

Primarul Decebal Făgădău anunța că vor fi finalizate lucrările în luna mai 2017. Acum, la aproape un an de la termenul lansat de primar, zona se prezintă așa cum o puteți analiza din imaginile pe care vi le punem la dispoziție.

În aceste condiții, nu doar că lucrarea este nefinalizată, dar în mijlocul străzii a fost lăsat și un indicator rutier. Vom monitoriza pentru a vedea până când acesta va rămâne aici. Un lucru este cert: au lărgit strada pentru accesul autoturismelor în sensul giratoriu și n-au mai apucat să mute și semnul de circulație.

Despre proiect

Potrivit site-ului Primăriei Constanța, pe 18 noiembrie 2016, Municipalitatea a semnat contractul cu nr. 159.455 privind reabilitarea şi amenajarea Parcului Arheologic.

Valoarea estimată a contractului este de 15.576.652 de lei cu TVA, respectiv 3.461.478 de milioane de euro şi a fost încheiat cu asocierea de firme SC Mobitom SA (lider de asociere) – asociat SC Pomacost SA, se mai arată în documentele oficiale.

Conform documentului care a stat la baza derulării contractului, scopul lucrărilor l-a constituit dezvoltarea şi promovarea turismului prin reabilitarea infrastructurii publice urbane, crearea şi modernizarea infrastructurii aferente utilităţilor publice urbane, îmbunătăţirea factorilor de mediu şi a calităţii vieţii în oraşul Constanţa prin reabilitarea şi amenajarea zonei de promenadă adiacente Palatului Administrativ.

Așadar, lucrarea minune de infrastructură rutieră se află chiar sub nasul mai marilor municipiului și ai județului, zona prezentată fiind situată în imediata apropiere a Palatului Administrativ din Constanța.

Concluziile vă aparțin!

Comments

comments