Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

„Mișcarea pentru toți”! Maraton sportiv pe stadionul „Gheorghe Hagi”

Published

on

Ilie Floroiu, Daniela Sofronie, Ionuț Gheorghe, Rudi Stănescu sau Elena Frâncu sunt doar câteva nume de campioni care vor face sport, alături de constănțeni, sâmbătă, pe stadionul „Gheorghe Hagi”. La prima ediție a „Mișcării pentru toți”, eveniment inițiat și organizat de Primăria Municipiului Constanța, sunt așteptați iubitori ai sportului de toate vârstele pentru a participa la zeci de competiții din discipline diferite: scrimă, lupte, oină, volei, tenis de masa,atletism sau rugby. Așadar, au mai rămas doar câteva zile până când orașul nostru va fi gazda unui maraton sportiv. „Baseball, Cupa României”, „Mișcarea pentru toți” și „Trofeul Jackie Robinson” sunt evenimentele  care marchează acest sfârșit de săptămână. Manifestările vor debuta vineri, 10 mai 2019, ora 09:00 cu meciurile de baseball din Cupa României.

 

 

 

Sâmbătă, 11 mai 2019, la ora 11.00 va începe meciul-eveniment de baseball între echipa SUA, reprezentată de militarii americani din Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, și echipa națională de baseball a României. Trofeul Jackie Robinson a ajuns deja la cea de a treia ediție în Constanța. Meciul este organizat de Primăria Municipiului Constanța, Ambasada SUA și Federația Română de Baseball și Softball. Apoi, la ora 13.00, va începe prima ediție a „Mișcării pentru toți”, eveniment la care participă sportivi și antrenori de la cluburile constănțene, dar și nume mari ale sportului constănțean, românesc și mondial. Lor li se poate alătura oricine dorește – copil, părinte sau bunic. Sunt bineveniți toți cei care iubesc mișcarea, vor să desfășoare activități fizice în aer liber, să învețe tainele sporturilor și să se relaxeze. Ziua se va încheia cu alte două meciuri de baseball din cadrul Cupei României.

Toate manifestările sportive vor avea loc pe stadionul „Gheorghe Hagi”. Intrarea este LIBERĂ, iar spectacolul, garantat.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions