Connect with us

Actual

Mobilizare de forțe pentru găsirea a trei frați dispăruți în zona orașului Hârșova

Published

on

În cursul serii trecute, în jurul orei 20.40, polițiștii din Hârșova au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că fiii ei – în vârstă de 8, 12 respectiv 16 ani – au plecat de la domiciliul din comuna Ciobanu, în jurul orei 19.00, cu intenția de a ajunge în satul Miorița, aflat la o distanță de aproximativ 17 km.

Imediat după apelul 112 au fost mobilizate peste 40 de forțe din cadrul Poliției orașului Hârșova, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic – cu câini de urmă, precum și polițiști de la alte structuri, care au efectuat verificări și investigații pe raza comunei Ciobanu, a satului Miorița, precum și traseele posibile între cele două localități.

Totodată, a fost solicitat sprijin Gărzii de Coastă, care a sosit la fața locului cu un aparat de termoviziune, fiind vizualizat perimetrul posibil făcut de cei trei minori.

De asemenea, la fața locului a ajuns și un elicopter al Inspectoratului General al Aviației, care a survolat zona.

Astăzi, în jurul orei 06.30, cei trei minori au fost depistați de polițiști, pe DN 22A, la aproximativ 7 kilometri de orașul Hârșova.

Aceștia nu au fost victima vreunei infracțiuni și au declarat faptul că, la lăsarea întunericului, s-au dezorientat și nu au mai știut drumul către destinație. Pe timpul nopții, băieții s-au adăpostit sub un copac.

”Pe această cale, atragem atenția cu privire la îndatoririle și obligațiile pe care părinții le au în privința îngrijirii, educării și supravegherii minorilor.”, precizează reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!