Actual

Motocicletele SMURD au intervenit şi în sezonul rece! Iată la câte cazuri

apr. 11, 2018 Maria Ionescu

Chiar şi pe timpul sezonului rece, atunci când condiţiile meteorologice au permis (temperaturi de 5 grade şi carosabil uscat), cele două motociclete SMURD intrate în dotarea Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, în luna august 2017, au intervenit la mai mult de 80 de cazuri medicale pe raza municipiului Constanţa.

Motocicletele pentru intervenţie urbană SMURD sunt folosite pentru primă intervenţie, amplasarea lor în punctele temporare de lucru permite reducerea timpului de răspuns la solicitările primite, până în momentul în care, în sprijin, soseşte o ambulanţă cu medic, asistent medical sau paramedic.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!