Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Motor de barcă în valoare de 50.000 de lei, căutat de autoritățile din Suedia, găsit la Sulina

Published

on

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competență, un motor de barcă, bun căutat în vederea confiscării de către autoritățile din Suedia. În data de 02.09.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina, au desfășurat o acțiune specifică în zona de responsabilitate, pe linia prevenirii şi combaterii infracționalității transfrontaliere. Astfel, în zona plajei din Sulina, polițiștii de frontieră au verificat o ambarcațiune care aparține un cetățean român.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că ambarcațiunea era propulsată de un motor Suzuki, de 200cp, bun semnalat în bazele de date ca fiind căutat pentru confiscare de către autoritățile din Suedia.

Persoana în cauză a precizat faptul că nu avea cunoștință despre situația juridică a bunului şi despre faptul că este căutat de către autoritățile din Suedia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar motorul în cauză, în valoare de 50.000 lei, a fost indisponibilizat de către polițiștii de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Advertisement
palaz

Foto: ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions