Conecteaza-te cu noi

Politica

Muhscină de la PNL Constanța candidează pentru o funcție de vicepreședinte în echipa lui Cristian Bușoi. Vezi cum explică această candidatură!

Published

on

Cristian Bușoi, candidat la funcția de președinte al PNL, și-a prezentat, vineri, echipa pe care o susține pentru a ocupa funcțiile de conducere ale partidului.

Pentru funcția de secretar general al PNL, Cristian Bușoi îl susține pe Dan Motreanu, în prezent prim-vicepreședinte al partidului.

Bușoi a anunțat că îi susține în echipa sa pentru funcțiile de prim-vicepreședinți pe primarul Timișoarei, Nicolae Robu, (Mediul de afaceri, societatea civilă); președintele CJ Cluj Alin Tișe (Comunicare); deputatul Mugur Cozmanciuc (Relații Internaționale), dar și pe actualul prim-vicepreședinte al PNL Sector 2 — Viorel Cataramă (Strategii politice).

Pentru funcțiile de vicepreședinți, Bușoi va cere votul delegaților la Congres pentru: Aleodor Frâncu, Ion Vela, Vasile Varga, Marius Ștefan Vintilă, Sulfina Barbu, Vasile Iliuță, Mircea Toader, Marius Bodea, Gheorghe Muhscina, Lucia Varga, Marian Petrache, Ovidiu Moldovan.

Advertisement

“Aceasta este echipa pe care eu o consider mai bună decât cea a colegului meu (n.r. — Ludovic Orban) și nu spun asta cu aroganță, ci cu spirit de competiție și colegialitate. O bună parte din echipa lui Orban are o gândire mai veche despre felul în care trebuie condus partidul. (…) Raportarea oamenilor la politiceni s-a schimbat. Pentru a deveni un partid al viitorului, PNL are nevoie de o gândire nouă, de a-i atrage pe acei oameni creativi din societatea românească”, a spus Bușoi.

De la Constanța, pe lista lui Bușoi se află și președintele Organizației Municipale a PNL Constanța, George Muhscină. Contactat telefonic pentru a-și explica decizia, liderul PNL Constanța a declarat pentru “Ordinea.ro” că “decizia a fost cu acordul colegilor și că aceasta este o șansă la vicepreședinția regională a partidului”, Muhscină urmând să candideze împotriva unei propuneri care vine de la Galați, conform spuselor sale. “Este în interesul filialei Constanța a PNL candidatura mea și nu candidez de capul meu, ci am acordul colegilor de la Constanța să aibă candidat la funcția de vicepreședinte al regiunilor. îl contracandidez, dacă pot să spun așa, pe colegul meu de la Galați și avem toate șansele să câștigăm. Constanța nu își permite să lase totul la Galați”, a declarat George Muhscină pentru ziarul nostru.

Amintim faptul că PNL Constanța a decis să acorde votul pentru moțiunea candidatului Ludovic Orban, însă și Cristian Bușoi a primit câteva voturi la Constanța. Nu știm, în schimb, dacă printre cei care și-au exprimat susținerea pentru Bușoi se află și Muhscină.

Am încercat să obținem un punct de vedere despre candidatura lui Muhscină și de la președintele Organizației Județene a PNL Constanța, Bogdan Huțucă, însă acesta continuă să refuze dialogul cu ziariștii. Totuși, îi așteptăm punctul de vedere. Precizăm cu Huțucă va candida pentru o funcție de vicepreședinte în echipa lui Ludovic Orban.

Congresul PNL se desfășoară sâmbătă, 17 iunie. Vor intra în competiția electorală internă pentru șefia PNL moțiunile propuse de Ludovic Orban și Cristian Bușoi.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions