Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța și-a actualizat programul de vizitare

Published

on

Începând cu data data de 20 septembrie, programul de vizitare pentru obiectivele Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța este următorul:

  • Miercuri – duminică, accesul în intervalul orar 9.00-17.00 (ultimul bilet vândut la ora 16.00)
  • Luni și marți – închis.

Obiectivele deschise publicului sunt următoarele: Expoziția de bază a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța (MINAC), Cetatea Histria și Muzeul Arheologic Histria, Complexul arheologic Capidava și Muzeul Carsium (Hârșova) – Expoziția “Viața pe malul Dunării în mileniile V-IV a. Chr.

La complexul arheologic Tropaeum Traiani – Adamclisi, programul este luni – duminică, accesul în intervalul orar 9.00 – 17.00 (ultimul bilet vândut la ora 16.00)

În perioada sus-menționată, Muzeul Axiopolis Cernavodă este închis publicului întrucât face obiectul unor lucrări de reabilitare a clădirii. Această acțiune face parte dintr-un proiect al Primăriei Orașului Cernavodă, de cooperare transfrontalieră româno-bulgară.

”Începând cu data de 27.10.2022, Edificiul roman cu mozaic este închis publicului întrucât clădirea este în proces de reabilitare generală până în noiembrie 2023.

Vă așteptăm cu drag să vizitați obiectivele noastre!”, au precizat reprezentanții MINAC.

Foto: Cetatea Capidava

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions