Conecteaza-te cu noi

Actual

Nava ”Danubius”, scoasă la vânzare!

Published

on

După hoteluri, vile, terenuri, terenuri de golf și alte minunății pe care le are în patrimoniu și intenționează să le vândă, RAAPPS a scos la licitație o altă ciudățenie. De această data a publicat pe site anunțul că vinde prin licitație publică deschisă cu strigare nava de pasageri fluvială pentru curse de zi ”Danubius”, precum și pontonul la care este ancorată în Orșova, jud. Mehedinți. Nava a fost construită în anul 1972 și are o capacitate de 40 de persoane admise la bord. Dimensiunile navei sunt: lungime – 25,07 m, lățime – 4,80, înălțime 5,60/1,60 m, construită din oțel. Pontonul de acostare afferent are 22 m lungime, 7 m lățime și e construit tot din oțel. Prețul de pornire este de 148.020 lei, fără TVA. Cei care ajung pe la Orșova știu că nava este folosită pentru plimbări pe Dunăre.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions