Connect with us

Actual

Nava de pasageri TUI Maya, pentru prima dată în portul Constanța. Ce vizite vor face turiștii

Published

on

Nava fluvială TUI Maya, cu pavilion Germania, a sosit astăzi, în premieră, în portul Constanța, cu 109 de turiști la bord. Nava, cu o lungime de 134 m, a acostat la terminalul de pasageri.

Turiștii sunt din Marea Britanie și au în program vizite la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, la cetatea Histria și în stațiunea Mamaia.

Echipajul este format din 41 de persoane.

Nava de pasageri TUI Maya va pleca din terminalul de pasageri al portului Constanța, mâine, 3 iunie.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement