Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Societate

Nava SAR ARES a salvat un marinar bolnav aflat pe o navă în rada Portului Sulina

Published

on

nava gerda

O nouă solicitare de intervenție MEDEVAC a venit astăzi către Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare.

De această dată, VTS Sulina a solicitat intervenția unei nave ARSVOM pentru o evacuare medicală de urgență.

La bordul navei GERDA S, aflată în rada Sulina, unul din membrii echipajului de la bord, respectiv un marinar de  naționalitate turcă, acuza probleme respiratorii și febră mare.

La ora 18.25, nava SAR ARES, cu echipajul format din căpitan Cojocaru A., Anton Viorel și Odor Dan, împreună cu o asistentă medicală la bord, a pornit în intervenție.

Advertisement
palaz

La ora 19.10, SAR ARES a ajuns la nava GERDA S, de unde a preluat persoana bolnavă, urmând ca în scurt timp, la ora 19.12 să se îndrepte cu aceasta, cu toată viteza, spre Portul Sulina.

La ora 19.55, Sar Ares a acostat în Portul Sulina, unde a predat marinarul bolnav către serviciul de ambulanță. Marinarul a fost adus în condiții de siguranță și a fost predat către Ambulanță în stare stabilă, cooperant dar cu dureri în piept și dificultate  respiratorie.

 

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions