Conecteaza-te cu noi

Administratie

Năvodari. Chelaru anunță: Circulația pe podul peste Ecluză se va asigura pe două sensuri în sezonul estival

Published

on

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a anunțat, astăzi, că, în urma discuțiilor cu Poliția Rutieră, persoanele fizice, constructorul și operatorii de turism din Mamaia Nord a luat de comun acord decizia de a devansa cu 2 luni continuarea lucrărilor de reabilitare a podului peste Ecluză.

„Avizul Poliției Rutiere prevede în mod expres faptul că pe timpul sezonului estival circulația rutieră pe pod trebuie asigurată pe două sensuri. În repetate rânduri, în întâlnirile cu locuitorii orașului Năvodari și agenți economici, mi-ați cerut ca podul să nu fie blocat pe timpul verii și să încerc să găsesc soluții ca pe durata sezonului să se circule în condiții cât mai aproape de normal. Singura soluție a fost aceasta, agreată și de autoritățile județene.

Potrivit valorilor de trafic, afluența de vehicule spre Năvodari și Mamaia Nord este mult mai mare comparativ cu anii trecuți, iar introducerea de restricții de circulație pe un singur sens alternativ ar crea blocaje semnificative în trafic, precum și un disconfort sporit năvodărenilor noștri.

Lucrările vor fi reluate imediat după închiderea sezonului estival!

Advertisement

Până în prezent, calea de rulare  a fost reabilitată pe  jumătate de pod, după finalizarea și celeilalte părți urmând a se turna stratul final de asfalt de uzură pe întreaga suprafață de circulație rutieră a podului.“, a spus Chelaru.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions