Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Năvodari. Începând de luni, 23 octombrie, se pot depune actele pentru programul Rabla Local

Published

on

Direcția Administrarea Domeniului Public și Privat Năvodari anunță că, începând cu 23 octombrie 2023, se pot depune actele pentru programul Rabla Local 2023, finanțat de Fondul pentru mediu si bugetul local.

Toți locuitorii orașului Năvodari înscriși pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu sunt rugați să depună documentele din care să se arate eligibilitatea, la Registratura Primăriei Orașului Năvodari sau pe adresa de mail: secretariat@primaria-navodari.ro.“, informează DADPP.

Documentele necesare și criteriile de înscriere le găsiți AICI:

https://primaria-navodari.ro/wp-content/uploads/2023/10/anunt-rabla.pdf

Amintim că, Primăria orașului Năvodari a depus, în luna aprilie, dosarul de finanțare pentru programul ”Rabla Local”, finanțarea nerambursabilă fiind de 1.200.000 de lei. Pentru prima sesiune de înscriere în programul național ”Rabla Local”, Primăria Năvodari a solicitat finanțare pentru un număr de 500 de autovehicule, conform HCL nr. 66/12.04.2023.

Stimulentul pentru casare în cuantum de 3.000 de lei acordat beneficiarului care a predat spre casare și a radiat din circulație și din evidența fiscală a delegatului un autovehicul uzat este constituit din suma de 2.400 lei alocată din Fondul pentru Mediu și suma de 600 de lei susținută din surse proprii de către UAT Năvodari”. “Rabla Local” este programul prin care năvodărenii își pot casa mașinile mai vechi de 15 ani, cu o normă de poluare de maximum Euro3, fără obligația de a cumpăra una nouă, primind la schimb suma de 3.000 lei.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions